Juridisk meddelelse - ToonCompany ApS

ToonCompany’s hjemmeside – www.tooncompany.dk

Denne hjemmeside er hjemmeside for ToonCompany ApS. Den kan ses på www.tooncompany.dk, www.tooncollection.dk, www.cartoonstore.dk

Målgrupperne er nye kunder, nuværende kunder, pressen og  samarbejdspartnere.

Kommentarer, ideer og spørgsmål til denne hjemmeside er velkomne. Mail eller ring til webmaster@tooncompany.dk +45 4345 0608.

Juridisk meddelelse

Ud over gældende dansk ret gælder følgende betingelser for brug af www.tooncompany.dk og tilhørende websites:
www.tooncompany.dk eller dele heraf må ikke ændres, kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden ToonCompany Aps skriftlige samtykke. Brugeren kan dog frit printe materialet til eget privat ikke-kommercielt brug. ToonCompany ApS har ret til at anmode om, at links til www.tooncompany.dk, som ikke er omfattet af en Partneraftale med ToonCompany ApS, øjeblikkeligt fjernes.

De websites, som er forbundet til www.tooncompany.dk, via link, er ikke under ToonCompany ApS kontrol. ToonCompany ApS er ikke ansvarlig for indholdet eller links i sådanne websites. Brugen af www.tooncompany.dk  sker i enhver henseende på brugerens eget ansvar. ToonCompany ApS påtager sig ingen form for ansvar for informationens funktion eller anvendelse. ToonCompany ApS fraskriver sig ethvert erstatningskrav som følge af brug af www.tooncompany.dk , herunder skade på programmel og udstyr. ToonCompany ApS hæfter ikke for fejl i programmel, fejl i beregninger, transmissionsfejl og andre fejl, der bevirker, at brugeren får forkerte oplysninger. 

Denne website indeholder links til andre websites. Tooncompany ApS er ikke ansvarlig for disse andre websites´praksis omkring privatlivets fred.

Erklæring om Privatlivets fred (Privacy policy) for www.tooncompany.dk
ToonCompany Aps har skrevet denne erklæring for at understrege, at vi ser med den største alvor på spørgsmålet om privatlivets fred i det digitale samfund. I det følgende offentliggøres vores praksis for informationsindsamling og praksis for videregivelse af oplysninger for www.tooncompany.dk og tilhørende websites. 

Vi bruger din IP adresse til at identificere og løse problemer på vores server og til at administrere vores website. Din IP-adresse bliver anvendt til at indsamle demografisk information i bred forstand. Vi vil evt. bruge cookies til at levere indhold, der svarer specifikt til dine interesser.

For at kunne få tilsendt de bestilte varer må du opgive navn og postadresse til ToonCompany. Ønsker du at få tilsendt en ordrebekræftelse via e-mail, må du tillige opgive din e-mail-adresse. Hos ToonCompany opbevares dit navn, adresse og evt. e-mail-adresse i et kundekartotek, som ingen andre end ToonCompany’s ansatte har adgang til.

ToonCompany’s kundeoplysninger videregives eller videresælges ikke til tredjemand. Dine oplysninger vil kun blive brugt til markedsføring over for dig, såfremt du udtrykkeligt har accepteret dette. Du kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket ved at give os besked pr. telefon, fax eller e-mail.

Det garanteres, at ingen indsamlede informationer bliver overdraget til tredjemand. Som bruger har du mulighed for at fravælge fremtidig mail fra denne website (send blot en mail til web-master) Vi leverer abonnementsordninger, i hvilken vi beder abonnenter om deres email-adresse. Disse informationer bliver brugt til dels at sende de ønskede mails ud, og dels til at kontakte den enkelte bruger, hvis det er nødvendigt.

Copyright
Pooh
© Disney. BASED ON THE "WINNIE THE POOH" WORKS. © A.A. Milne and E.H. Shepard. Mickey © Disney. Looney Tunes TM & © 1999 WARNER BROS. Barbie © 2000 Mattel, Inc. All Rights Reserved.
Tarzan TARZAN © Burroughs and Disney.
Droopy © M.G.M. Turner Entertainment Corp.

Disclamer
This web site, its operator and any content on this site relating to Disney are not authorized by Disney.

The pages under www.tooncompany.dk\take a break has the only purpose to give other people knowledge and information of the wonderful world of Walt Disney, Loony Toons etc. it has not commercial indentations what so ever.